"Sinds 1985 actief in de Duin- en Bollenstreek”

Huis verkopen in Noordwijk en omgeving?

Wij hebben alle kennis en ervaring om u te helpen met een eventuele aankoop, verkoop, taxatie of andere vragen met betrekking op onroerend goed. We hebben een breed inzicht in de markt in onze regio en tevens een groot netwerk opgebouwd van onder andere klanten, notarissen, projectontwikkelaars en gemeenten. Voorham Makelaars is lid van de VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed), een groeiende organisatie van makelaars, die bekend staan om hun deskundigheid en klantgerichtheid.

Meer informatie over:

STILLE VERKOOP >>

VERKOOP >>

AANKOOP >>

TAXATIE >>

Heeft u andere vragen?

Bel ons op telefoonnummer: 071-3619219

 

Beoordelingen op Funda

Verkoper van Zeewijck 3

“Voorham Makelaars beschikt over een uitstekende marktkennis ,handelt snel, is zeer efficiënt en komt afspraken correct na”

Verkoper van Writsaert 124

“Het was heel prettig om een makelaar te hebben die meedacht. Een huis verkopen doe je niet elke dag, dus een professional kan goede diensten bewijzen”

Verkoper van Parelduiker 14

“Makelaar had zich perfect voorbereid door een brochure op voorhand al voorhanden te hebben en gaf deze aan ons ter inzage. Echt heel goed om te zien dat er vanaf minuut 1 alle aandacht was bij het oriënterende gesprek. Financieel was het ons duidelijk en zijn er geen kleine lettertjes. Wat zij ons beloofde werd gedaan. Als we een vraag hadden was een belletje of even langsgaan geen enkel probleem en werden we goed geïnformeerd. Nu we bijna in de afronding (overdracht) zitten verwachten we geen vreemde dingen. Ik zou Voorham makelaars op zeker aanbevelen”

Verkoper van Duinroos 26

“Voorham Makelaars is een alert en professioneel makelaarskantoor, waarmee op plezierige en goede wijze afstemming plaatsvond over het te verkopen appartement. De kennis over specifieke kenmerken die het te verkopen appartement aantrekkelijk maakten tov. andere (vergelijkbare) appartementen in hetzelfde complex was overduidelijk aanwezig”

Verkoper van Adelaert 28

“Bart heeft ons alles uit handen genomen, hij heeft alles voor ons gedaan, We hebben alleen de koopakte ondertekend”

Verkoper van Scheveningsestraat 17

“Heldere afspraken en veel enthousiasme bij het succesvol en snel verkopen van onze woning. Veel mogelijk mbt zelf aanleveren documentatie en foto’s. Korte communicatielijnen, altijd direct contact mogelijk met de makelaar zelf. Een aanrader!”