Aankoop

Voorham Makelaars kan u van dienst zijn bij het lokaliseren en kopen van een geschikte object op basis van uw wensen door middel van de zogeheten zoek- / koopopdracht. Voorham Makelaars beschikt uiteraard over de kennis en het netwerk dat wij in 20 jaar hebben opgebouwd om u hierbij van dienst te zijn. Tiara, de actuele online database, stelt ons tevens in staat zeer snel inzicht te krijgen in het aanbod dat aan uw wensen voldoet.

De voordelen van een zoek / koopopdracht:

  • Wij nemen direct contact met u op indien een nieuw pand wordt aangemeld dat voldoet aan uw wensen (waaronder natuurlijk ook de objecten die in "stille" verkoop staan). Wij streven dit te doen binnen 24 uur na aanmelding. Twee dagen na aanmelding mag er pas geadverteerd worden met het pand. U kunt dus altijd eerder reageren dan iemand die geen zoek- / koopopdracht heeft geplaatst.
  • Wij maken een afspraak met de verkoper(s) om het pand met u te bezichtigen.
  • Mocht u het pand willen kopen dan gaan wij voor u bieden en bemiddelen wij tijdens de onderhandelingen met onze collega-makelaar of de verkoper(s).
  • Na het tot stand komen van de koopovereenkomst zorgen wij voor alle verdere afwikkeling tot aan de overdracht.

Wij werken op "no-cure-no-pay"-basis. Dat wil zeggen dat slechts wanneer daadwerkelijk een transactie tot stand wordt gebracht voor een object welke bij een collega makelaar te koop staat, Voorham Makelaars u courtage in rekening brengt, zoals vastgelegd in de zoek-/koopopdracht. Indien het object bij Voorham Makelaars te koop staat zijn hieraan geen kosten verbonden.

Indien u interesse heeft, kunt u ons contactformulier invullen en verzenden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en maken dan graag een afspraak om u nader te informeren en actief voor u op zoek te gaan. U kunt natuurlijk ook vrijblijvend op de hoogte worden gehouden van ons eigen actuele aanbod. De pagina "inschrijven als zoeker" zal u verder op weg helpen.