Verhuur

Voorham Makelaars is tevens actief in huur en verhuur van onroerend goed voor particulier gebruik, maar ook ten behoeve van bedrijfsmatig gebruik.

Bij huur maakt Voorham Makelaars gebruik van de beschikbare middelen om de huurwoning of huurbedrijfspand onder de aandacht te brengen. Nagenoeg dezelfde procedure en werkwijze wordt gehanteerd bij aan- en verkoop.

Zelfstandig op zoek gaan naar een geschikte kandidaat voor uw huurwoning kan een tijdrovende en kostbare aangelegenheid zijn. Er zullen advertenties geplaatst moeten worden, tijd vrijmaken voor het bezichtigen, contracten opmaken, etc. Voorham Makelaars neemt u al deze zorgen uit handen. Wilt u een woning, appartement of bedrijfsruimte te huur aan wilt bieden, dan komt één van onze adviseurs vrijblijvend bij u langs om het object op te nemen en u te adviseren over belangrijke zaken als huurprijs, tijdsduur van de overeenkomst, al dan niet stofferen en/of meubileren.

In de opdracht tot verhuur stemmen wij duidelijk met u af welke diensten wij voor u uitvoeren, zo ook uiteraard uw advertentiebudget en de courtage.