Over Voorham Makelaars

Website

Hilda Drost en Bart Oude Veldhuis

Voorham Makelaars is een officieel en onafhankelijk adviseur op het gebied van woningen, bedrijfs- en beleggingspanden en gespecialiseerd in de volgende diensten:

  • Aankoopverkoop(ver)huur. Bemiddelen en begeleiding bij de koop en verkoop, huur en verhuur van woningen, bedrijfs- en beleggingspanden.
  • Taxatie.
    De makelaar / register taxateur verzorgt een objectief en professioneel taxatierapport. 
  • Beleggingen en bedrijfsobjecten.
    Door de vele jaren ervaring heeft Voorham Makelaars goede contacten met projectontwikkelaars en beleggers.

Het VBO-Lidmaatschap

Voorham Makelaars is lid van de VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed) die strenge eisen stelt aan haar leden. Makelaars die lid willen worden én blijven van de VBO, moeten kunnen aantonen dat zij vakkundig zijn, een vakopleiding hebben en een vlekkeloze reputatie bezitten. De Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed is een gestaag groeiende organisatie van makelaars, die bekend staan om hun deskundigheid en klantgerichtheid. VBO-makelaars zijn gehouden aan een gedragscode en een geschillenregeling.

Dit stelt ons kantoor in staat u professioneel en objectief te begeleiden.

Een ander voordeel van het lidmaatschap van de VBO is de beschikbaarheid over haar online database, Tiara genaamd. Dit betekent dat wij inzicht hebben in nagenoeg het totale aanbod van de onroerendgoedmarkt, relevante informatie over onder andere de prijsontwikkelingen, actueel overzicht wat te koop staat in de regio, en wat verkocht en gekocht wordt. Tevens kan vraag en aanbod via de computer snel aan elkaar worden gekoppeld.

Dit specifieke systeem is gekoppeld aan Funda. Dé makelaarssite van zoekend Nederland op de woonmarkt. Hierop worden nagenoeg alle actuele te koop aangeboden woningen van alle Makelaars gepresenteerd.