“Voorham Makelaars is vanaf 1985 actief als een persoonlijk full service makelaarskantoor”

Over ons

De Makelaar met persoonlijke aandacht en benadering
Sinds 1985 staat Voorham Makelaars voor betrokken en betrouwbare begeleiding bij de aankoop, verkoop of taxatie van woningen in Noordwijk aan Zee. Het team van Voorham Makelaars bestaat uit makelaars met passie en kennis van zaken. Door de jarenlange ervaring heeft Voorham Makelaars een breed inzicht in de markt in de Bollenstreek en een groot netwerk opgebouwd van onder andere klanten, notarissen, projectontwikkelaars en gemeenten. Voorham Makelaars is lid van de VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed), een professionele organisatie van makelaars, die bekend staan om hun deskundigheid en klantgerichtheid. Wij nodigen u graag uit op ons kantoor of komen bij u thuis voor een vrijblijvend gesprek met één van de makelaars. Voorham kan u begeleiden bij een eventuele aankoop, verkoop of taxatie. Ook voor andere wensen bent u van harte welkom. Wij bespreken met u de mogelijkheden, nemen een plan van aanpak door en geven u passend advies.

Bart Oude Veldhuis RMT – Directeur/Makelaar

Eigenaar/directeur, van Voorham Makelaars. In 1993 begonnen als assistent-makelaar bij Voorham Makelaars. Sinds 1999 eigenaar en heeft samen met het team Voorham Makelaars uitgebreid tot een begrip in de Duin- en Bollenstreek.

Hilda Drost – Makelaar

Hilda begon haar carriere in de makelaardij in Friesland. In 1985 kwam zij naar Noordwijk aan Zee en begon als makelaar bij Voorham Makelaars. Vanaf het begin van Voorham Makelaars een vaste kracht, meer dan 35 jaar ervaring in de makelaardij en tevens directielid bij Voorham Makelaars.

Katy Oude Veldhuis-Vrolijk – Allround

Katy vervult al meer dan 15 jaar verschillende ondersteunende functies bij Voorham Makelaars en runt daarnaast haar eigen bedrijf voor korte termijn verhuur.