“Persoonlijke aandacht op het hoogste niveau”

Stille Verkoop Noordwijk

Voorham Makelaars biedt sinds 1985 de optie ‘stille’ verkoop aan. Dit is een manier van verkoop die is ontstaan uit de wens van onze exclusieve klanten. Wanneer u wil dat er een geselecteerde groep kandidaten komt of wanneer u absolute discretie wenst bij de verkoop van uw exclusieve woning is dit mogelijk de optie voor u.

Waarom stille verkoop in Noordwijk?

Soms is het wenselijk om de verkoop van een woning ‘stil’ te houden. Een eigenaar wil zijn woning in dat geval wel verkopen, maar dat dit op een discrete en betrouwbare manier gebeurd. In zo’n geval kan de woning verkocht worden via een stille verkoop. Vaak gebeurt dit bij exclusievere panden.

Hoe werkt stille verkoop in Noordwijk?

Bij de stille verkoop van een huis komt de woning wel op de markt, maar is deze slechts zichtbaar voor een kleine groep geïnteresseerden. Uw woning verschijnt in dat geval niet op open toegankelijke markt, maar is alleen beschikbaar voor een kleine groep kandidaten die onze makelaars vooraf selecteren.

Wenst u de expertise van ons kantoor op dit gebied?
Neem dan contact op met ons kantoor om uw mogelijkheden te bespreken.

Heeft u interesse in ons aanbod van huizen die in stille verkoop zijn? Geef dan uw wensen op. Als er woningen in de stille verkoop zijn die voldoen aan uw wensen, dan kunt u een verzoek doen voor meer informatie. Onze makelaars zullen uw verzoek beoordelen. Is er een match, dan krijgt u toegang tot de details van de betreffende woning(en).

Stille Verkoop Noordwijk