Huis verkopen in Noordwijk en omgeving?

Aanmelding in het  uitwisselingssysteem

Nadat uw foto’s zijn geselecteerd, de omschrijving van uw woning is vastgesteld en ons dossier compleet is wordt de woning aangemeld in het uitwisselingssysteem. Dit houdt o.a. in dat alle regionale makelaars een melding hebben gekregen van het feit dat uw woning te koop staat. Ook mensen die landelijk via een makelaar een zoekopdracht hebben, zullen hier een melding van krijgen als uw woning past in het zoekprofiel.

Plaatsing op website Funda

Door het aanmelden in het uitwisselingssysteem wordt de informatie automatisch doorgestuurd naar www.funda.nl  waarop de presentatie van de woning te bekijken is. 

Plaatsing op de website van Voorham Makelaars

Uw woning wordt naast een vermelding op Funda uiteraard ook gepresenteerd op onze website www.voorham.nl.

Via deze website kunnen mensen straks zelf een brochure met onder andere plattegronden (indien beschikbaar bij de Gemeente) downloaden om snel een goede indruk te krijgen van de woning.

Ook kunnen wij per maand bijhouden hoe vaak uw woning wordt bekeken om zo een indruk te krijgen van de courantheid van uw woning. Op deze wijze kunnen wij tijdig inspelen en eventueel actie ondernemen indien blijkt dat het wat langer stil blijft rond uw woning.

Maken verkoopbrochure

Van de woning zal een uitgebreide verkoopbrochure gemaakt worden met onder andere de objectomschrijving, foto’s, kadastrale kaart en plattegronden van de woning. Deze brochure wordt na een bezichtiging meegegeven aan de potentiële koper. Eveneens zal de brochure ook worden meegegeven aan potentiële geïnteresseerden op ons kantoor.

Aanschrijven eigen bestand zoekers

Door onze jarenlange ervaring en betrouwbare reputatie in de regio, hebben wij een ruim bestand opgebouwd van mensen die zoeken naar een voor hun passende woning of bedrijfsruimte. Dit bestand wordt doorlopen om te kijken of hier potentiële kopers tussenzitten die wellicht interesse in uw woning hebben. Tevens hebben wij nauw contact met onze collega makelaarskantoren. Zodat ook de geïnteresseerde zoekers van deze kantoren weten, dat uw woning op de markt is gekomen.

Evaluatie

Wij vinden het belangrijk dat onze opdrachtgever goed op de hoogte wordt gehouden over de voortgang van de verkoop.

Om deze reden streven wij ernaar regelmatig contact te hebben om de voortgang van de verkoop te bespreken.

Wij zullen nauwkeurig alle bezichtigingen inventariseren, de geïnteresseerden nabellen en u uiteraard in kennis stellen van alle reacties. Zoals eerder vermeld zijn de hits op onze website, de statistieken van de Funda site eveneens een goed middel om de respons op uw woning te peilen. Hierdoor kunnen wij inspelen op mogelijk nieuwe kansen en ontwikkelingen in de markt en indien nodig actie te ondernemen.

Wij zijn ervan overtuigd dat met een actieve verkoopbenadering en regelmatig contact tussen makelaar en cliënt wij voor u tot een geslaagde verkoop komen.

Open Huizen Route Bollenstreek

De Open Huizen route is in het verleden zeer succesvol gebleken door het laagdrempelige karakter van deze dag. De meeste makelaars uit de regio doen dan ook mee. Tijdens deze dag wordt de eigenaar van een woning die wil participeren aan deze dag geacht zelf de mensen te ontvangen en rond te leiden. Wij zullen u voorzien van de nodige documentatie om mee te geven aan de kijkers.

Bij uitzondering vragen wij u zelf de bezichtiging te begeleiden.

Met behulp van de reactieformulieren die wij van tevoren verstrekken nemen wij na deze dag contact op met de kijkers om ze uit te nodigen voor een 2e bezichtiging begeleid door ons kantoor.

Het onderhandelings- en afhandelingstraject

Uiteraard nemen wij voor u zoveel mogelijk werk uit handen en begeleiden wij de bezichtigingen, adviseren u tijdens een biedingsproces en handelen een onderhandeling voor u af. Tevens zullen wij zorgdragen voor het opstellen van een koopakte en u hier een toelichting op geven. In het laatste stadium checken wij de notariële afrekening en zijn aanwezig bij de inspectie van uw woning.

De begeleiding bij het transport (notaris) is hier ook een onderdeel van.

Tot na de overdracht zijn wij graag bereid uw eventuele vragen te beantwoorden.    

Beoordelingen op Funda 

Verkoper van Zeewijck 3

"Voorham Makelaars beschikt over een uitstekende marktkennis ,handelt snel, is zeer efficiënt en komt afspraken correct na"

Verkoper van Writsaert 124

"Het was heel prettig om een makelaar te hebben die meedacht. Een huis verkopen doe je niet elke dag, dus een professional kan goede diensten bewijzen"

Verkoper van Parelduiker 14

"Makelaar had zich perfect voorbereid door een brochure op voorhand al voorhanden te hebben en gaf deze aan ons ter inzage. Echt heel goed om te zien dat er vanaf minuut 1 alle aandacht was bij het oriënterende gesprek. Financieel was het ons duidelijk en zijn er geen kleine lettertjes. Wat zij ons beloofde werd gedaan. Als we een vraag hadden was een belletje of even langsgaan geen enkel probleem en werden we goed geïnformeerd. Nu we bijna in de afronding (overdracht) zitten verwachten we geen vreemde dingen. Ik zou Voorham makelaars op zeker aanbevelen"

Verkoper van Duinroos 26

"Voorham Makelaars is een alert en professioneel makelaarskantoor, waarmee op plezierige en goede wijze afstemming plaatsvond over het te verkopen appartement. De kennis over specifieke kenmerken die het te verkopen appartement aantrekkelijk maakten tov. andere (vergelijkbare) appartementen in hetzelfde complex was overduidelijk aanwezig"

Verkoper van Adelaert 28

"Bart heeft ons alles uit handen genomen, hij heeft alles voor ons gedaan, 
We hebben alleen de koopakte ondertekend"

Verkoper van Scheveningsestraat 17

"Heldere afspraken en veel enthousiasme bij het succesvol en snel verkopen van onze woning. Veel mogelijk mbt zelf aanleveren documentatie en foto's. Korte communicatielijnen, altijd direct contact mogelijk met de makelaar zelf. Een aanrader!"