“Professionele begeleiding van de aan- of verkoop van uw droomhuis”

Waarmee mogen wij u van dienst zijn?

Voorham Makelaars is al ruim 35 jaar gespecialiseerd in het verkopen van woningen.. Wanneer u van plan bent om uw woning te verkopen is het van belang dat u vertegenwoordigd wordt door een makelaar die zich volledig inzet met al zijn kennis, passie en ervaring om zo het beste proces en resultaat voor u te garanderen. Voorham Makelaars heeft een breed inzicht in de woningmarkt en tevens een groot netwerk opgebouwd van onder andere klanten, notarissen, projectontwikkelaars en gemeenten.

Uw eigen verkoopteam
Om een zo soepel en effectief mogelijk verkoopproces te garanderen werkt Voorham Makelaars met deskundige makelaars die vanaf het begin volledig betrokken zijn bij de verkoop van uw woning. U heeft uw eigen vaste aanspreekpunt. Deze makelaar is voor u het gezicht van de verkoop. Daarnaast is elke medewerker op kantoor op de hoogte van  uw dossier. Op deze manier heeft u een vast gezicht bij de verkoop van uw woning, maar heeft u de voordelen van de kennis, ervaring en deskundigheid van ons hele kantoor. 

De ervaring van een de meest ervaren kantoren van de regio aan uw zijde bij de aankoop van uw nieuwe woning.. Het team van Voorham Makelaars ondersteunt u gedurende het hele aankoopproces van uw nieuwe woning. Een woning koopt u waarschijnlijk niet elke dag, maar dat doen wij voor onze klanten wel. Deze kennis en ervaring nemen wij mee wanneer wij u begeleiden in het aankoopproces. Wij behoeden u voor de valkuilen die inherent zijn aan de woningmarkt. Op deze manier bent u verzekerd dat u de juiste prijs betaald voor de juiste woning. 

U heeft een officieel taxatierapport nodig? Ook daar kunnen wij u bij helpen. Een NWWI-taxatierapport kunt u nodig hebben wanneer u een hypotheek aan wil vragen of voor de (her)financiering van onroerend goed. Een van onze makelaars zal uw woning taxeren, een rapport opstellen en deze vervolgens aan u overhandigen voorzien van een NWWI-certificering. Een betrouwbaar rapport, opgesteld door een van onze ervaren makelaars.

U heeft een beleggingspand of u wil uw woning verhuren? Ook verhuur van woningen kunnen wij voor u organiseren. U heeft het pand en wij verzorgen dat u elke maand uw rendement of inkomen ontvangt van de door ons gevonden huurders. Huurders worden bij ons volledig gecontroleerd voordat wij deze aan u voorstellen als mogelijk kandidaat. Hierdoor weet u zeker dat er op een verantwoorde manier met uw eigendom wordt omgegaan en tegelijkertijd inkomen verkrijgt.