“Professionele begeleiding van de aan- of verkoop van uw droomhuis”

Verkoop

Wij hanteren een vast tarief zodat de klant vooraf precies weet wat de makelaarskosten zijn.

Verkoopmakelaar met een effectieve verkoopstrategie
Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat uw woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. Voorham Makelaars heeft ruim 35 jaar ervaring opgebouwd met het verkopen van woningen voor zowel particulieren als bedrijven. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Daarom kunnen wij u als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs. Als we dit samen hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorgen voor het complete verkoopproces.

Uw eigen verkoopteam
Om een optimale verkoop te garanderen werkt Voorham Makelaars met vakkundige makelaars die vanaf het begin betrokken zijn bij de verkoop van uw woning. Op deze
manier is een zorgvuldige continuïteit van het verkoopproces gegarandeerd. Daarnaast is er altijd één commerciële binnendienst medewerkster betrokken die een punctuele administratieve afhandeling waarborgt en fungeert als vast contactpersoon op kantoor. Hierdoor beschikt u over uw eigen verkoopteam.

Full-service verkoopmakelaar
Het team van Voorham Makelaars ondersteunt u van begin tot eind bij de verkoop van uw woning. Dankzij de kracht van ons grote netwerk en de inzet van slimme technologie kunnen we heel snel uw woning matchen met mogelijke kopers. Soms zelfs nog voordat een woning officieel op de markt komt! Onze dienstverlening omvat onder andere:

• Samen met u de ideale verkoopstrategie bepalen;
• Promoten van uw woning via alle mogelijke offline- en online kanalen;
• Presentatie materiaal opmaken zoals een volledige brochure van de woning
• Verzorgen van bezichtigingen;
• Onderhandelen met mogelijke kopers;
• Evaluatie
• Opstellen en tekenen van de koopakte;
• Overdracht bij de notaris;

Tijdens het verkooptraject houden we u constant op de hoogte, zodat u op elk moment weet wat er speelt! Van te voren een vast bedrag afspreken voor de kosten van de makelaar zodat er later geen verrassingen zijn. Uiteraard adviseren wij u bij elke beslissing, zodat u de juiste keuzes maakt.