“Adviseur op het gebied van woningen, bedrijfs- en beleggingspanden”

Taxatie Noordwijk

Wanneer heeft u een taxatie nodig?

U kunt voor allerlei doeleinden een taxatie van uw woning nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat u verhuisplannen heeft en u wilt weten wat een marktconforme prijs zou zijn of omdat u een officiële taxatie nodig hebt voor de aanvraag van een financiering. In de praktijk heeft u vaak een taxatie nodig voor:   

• Een objectieve waardebepaling van uw woning;
• het aanpassen van uw hypotheek (rentemiddeling, oversluiten, etc.);
• de aanvraag van een nieuwe hypotheek;
• de financiering van een verbouwing;
• de verkoop van uw woning;
• de aankoop van een woning 

Standaardisatie 

Bij onze taxaties hanteren wij de richtlijnen van het NWWI en wordt het oppervlakte van de woning gecontroleerd volgens de NEN-normen. Hierdoor zijn deze metingen volledig transparant en betrouwbaar. Concreet voor u betekent dit dat de taxatierapporten van Voorham Makelaars door elke instantie geaccepteerd worden. 

Waarom kiezen voor Voorham Makelaars als uw taxateur in Noordwijk?

Een taxatie is van enorm belang bij onder andere het verkrijgen van een hypotheek. Wanneer de taxatiewaarde van de woning (ver) onder de overeengekomen transactieprijs ligt is het mogelijk dat uw financiering wordt afgewezen. Hierdoor kunt u uw nieuwe woning helaas mislopen. Wanneer u een taxatierapport van Voorham Makelaars heeft weet u zeker dat de objectieve waarde deskundig is bepaald en dat dit een betrouwbare weergave is. Met ruim 35 jaar ervaring in de regio Duin- en Bollenstreek weet Voorham Makelaars als geen ander wat een woning waard is.

Mogen wij u ergens van dienst mee zijn?

Heeft u vragen over een taxatie of wilt u overleggen met de makelaars van Voorham? Voel u vrij om contact op te nemen met ons kantoor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taxatie Noordwijk