"Sinds 1985 actief in de Duin- en Bollenstreek”

Makelaar Noordwijkerhout

Welkom bij Voorham Makelaars

Een makelaar met ruim 30 jaar ervaring met een unieke kennis van de huizenmarkt in Noordwijkerhout en de Bollenstreek. We begeleiden je graag met veel enthousiasme en plezier in het proces van aan- of verkoop van jouw woning. We luisteren naar jouw wensen en gaan daarmee aan de slag in het aan- en verkooptraject. En dat alles in overleg met jou, zodat we met elkaar een plezierig en succesvol traject ingaan. En dat we deskundig zijn spreekt uiteraard voor zich.

Ons team bestaat uit betrouwbare en betrokken makelaars die u met passie en kennis begeleiden bij de verwezenlijking van uw woonwens, bij aankoop, verkoop of taxatie. Wie geven u een voorsprong door ons actuele zicht op alle lokale ontwikkelingen en situaties in de Bollenstreek in combinatie met onze jarenlange ervaring. We bieden u zekerheid door ons netwerk aan tevreden klanten, projectontwikkelaars, notarissen en gemeentelijke instanties. 

Voorham Makelaars is lid van branche organisatie VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed), de professionele organisatie van gecertificeerd makelaars, die bekend staan om hun deskundigheid en klantgerichtheid.

Makelaardij Noordwijkerhout

Heb je een woning op het oog of wil je verkopen? Een taxatie nodig? Vragen over een bestemmingsplan? Wat jouw vraag ook is, je bent van harte welkom.  Wij nodigen u graag uit op ons kantoor of komen bij u thuis voor een vrijblijvend gesprek met één van de makelaars.

Heeft u meer vragen of heeft u iets waar wij u mee van dienst mogen zijn? 
Bel ons kantoor op 071-3619219


Wat kost het om mijn huis te verkopen?

Bericht vrijblijvend uw gegevens naar 06-21 22 44 22 en krijg direct antwoord.

Makelaar Noordwijkerhout