Ervaar het leven in uw eigen woonoase

Ervaar het leven in uw eigen woonoase

Zittend op uw riante terras in Residence Opduin, uw eigen woonoase in de nabijheid van strand, zee en duinen, geniet u van de stilte van de invallende avond. Het gouden zonlicht, de zilte zeelucht die zich mengt met de geur van de bloeiende bollenvelden in het achterland. U voelt de warmte van de ondergaande zon nog op uw gezicht. U ziet de indrukwekkende Hollandse lucht veranderen in een kleurenpalet bestaande uit alle schakeringen oranje, geel en rood. In een schitterend schouwspel. U realiseert zich dat u dit voortaan iedere dag kunt ervaren. Wonen in Residence Opduin prikkelt de zintuigen op alle manieren.

Noordwijk krijgt er met Residence Opduin de ultieme woonbeleving bij. Aan de Rembrandtweg 10-12 in villawijk De Zuid realiseert de Noorlander Groep een elegant appartementencomplex. In een weldadige, groenrijke omgeving op directe loopafstand van zee, strand en uitgestrekte duingebieden. Een unieke locatie waar een aangename landelijke rust heerst en die een hoge mate van privacy kent. Een plek die vraagt om gedurfde kleinschaligheid, kleinschaligheid met allure. Dit vertaalt zich in een appartementencomplex dat oogt als twee vrijstaande villa’s. Twee luxueuze woongebouwen verbonden via een volledig glazen entreegebouw. Beide panden bevatten vier woonlagen met slechts één appartement per verdieping. In totaal acht exclusieve woonresidenties. De woonoppervlakten variëren van 264 tot 377 vierkante meter. Het geheel is omgeven door een oogstrelende tuin die opgaat in het omringende duinlandschap. Binnen Residence Opduin heeft u alle voorzieningen en comfort binnen handbereik.

De architectuur van de gebouwen is groots, de uitstraling licht, open en eigentijds klassiek, de materialisatie subliem. Hier wordt een exclusieve woonoase gecreëerd waarbij uw wensen en behoeften centraal staan. Tel daar de hoge mate van privacy en veiligheid, de hypermoderne technische voorzieningen en de ongekende service bij op, en een woonbeleving van de allerhoogste klasse is het eindresultaat.

Type Midduyne

In de vergelijking groot – groter – grootst is Midduyne van de twee woongebouwen groter en beslist royaler dan die van andere gestapelde woningbouwprojecten. Midduyne is uitgevoerd in natuursteen in contrasterende wit- en beigetinten. Het gebouw heeft een leistenen dak waarvan de roodbruine kleur perfect harmonieert met het roodkoper van de dakkapellen. Ook de zonligging is subliem. Met de ochtendzon aan de voorzijde en de zon op het zuiden aan de achterzijde, kunt u de hele dag volop genieten.

Meer informatie?

Klik hier om de brochure te downloaden, ook kunnen wij u tijdens een vrijblijvend gesprek het prachtige boek van Residence Opduin overhandigen. In dit gesprek kunnen wij u adviseren en informeren over dit unieke project.