“Adviseur op het gebied van woningen, bedrijfs- en beleggingspanden”

Taxatie Noordwijkerhout

Welk doel heeft een taxatie?

Een taxatie van uw woning kan allerlei doeleinden hebben. Denk hierbij aan verkrijgen van een marktconforme prijs voor de verkoop van uw woning of voor de aanvraag van een financiering voor bijv. een verbouwing. De praktijk leert dat een taxatie vaak nodig is voor:

• Een objectieve waardebepaling van uw woning;
• het aanpassen van uw hypotheek (rentemiddeling, oversluiten, etc.);
• de aanvraag van een nieuwe hypotheek;
• de financiering van een verbouwing;
• de verkoop van uw woning;
• de aankoop van een woning 

Standaardisatie 

Bij onze taxaties hanteren wij de richtlijnen van het NWWI en wordt het oppervlakte van de woning gecontroleerd volgens de NEN-normen. Hierdoor zijn deze metingen volledig transparant en betrouwbaar. Concreet voor u betekent dit dat de taxatierapporten van Voorham Makelaars door elke instantie geaccepteerd worden. 

Waarom kiezen voor Voorham Makelaars als uw taxateur in Noordwijkerhout?

Wanneer u een taxatierapport van Voorham Makelaars heeft weet u zeker dat de objectieve waarde deskundig is bepaald en dat dit een betrouwbare weergave is. Hiermee weet u zeker dat de taxatiewaarde van de woning overeenkomt met de transactieprijs. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Met ruim 35 jaar ervaring in de regio Duin- en Bollenstreek weet Voorham Makelaars als geen ander wat een woning waard is.

Mogen wij u ergens van dienst mee zijn?

Heeft u vragen over een taxatie of wilt u overleggen met de makelaars van Voorham? Voel u vrij om contact op te nemen met ons kantoor.

 

 

 

Taxatie Noordwijkerhout