Atjehweg 18 - Noordwijk

Atjehweg 18

Verkocht

  • 1952
  • 6 slaapkamers
  • 938 m2
  • 225 m2
  • Geen brochure
  • 7 kamers

Noordwijk - Atjehweg 18

Op fraaie en rustige woonlocatie, in de mooie Noordwijkse villawijk ‘De Zuidduinen’ ligt deze schitterende vrijstaande villa die onder architectuur van Herman Haan in Rietveldstijl is gebouwd. Deze tijdloze en royale villa ligt op loopafstand van zee, strand, hotels, beachclubs, de Koningin Astrid Boulevard en het bruisende centrum van Noordwijk aan Zee. In de nabijheid van de woning vindt u de “Coepelduynen”, dit duingebied ter grootte van 188 hectare is een ideaal gebied om te fietsen en te wandelen.

Bouwjaar: 1952.
Woonoppervlakte: ca. 225 m².
Inhoud:ca. 890 m³.
Perceeloppervlakte: 938 m².

De villa is gebouwd in 1952, in beginsel als vakantiehuis. Architect Herman Haan, als leerling van Rietveld, heeft een prachtig modern object ontworpen dat opgaat in de natuurlijke duinomgeving en slim gebruik maakt van licht en ruimte.

In 2004 is de villa stijlvol verbouwd, waarbij de bestaande architectuur intact is gebleven en meer eigentijdse grote leefruimten gecreerd zijn.

De indeling van deze comfortabele villa is als volgt:
Eerste verdieping; Entree, garderobe, inpandige garage met vloerverwarming en parkeergelegenheid op eigen terrein, drie royale slaapkamers met inbouwkasten, twee badkamers, overloop met balkon, ouderslaapkamer met walk in closet;
Begane grond; Open woonkeuken, study, toilet, royale en lichte woonkamer met open haard, volledig zelfstandig gastenverblijf met eigen entree, woon/slaapkamer en badkamer. Tevens zijn alle aansluitingen voor een keuken aanwezig.

De gehele woonoppervlakte is voorzien van een fraaie natuurstenen vloer met vloerverwarming, een prachtige duintuin en zonnige terrassen rondom de villa.

Aanvaarding: in overleg.

Deze aanbieding is vrijblijvend en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.