Douzastraat 8 - Noordwijk

Douzastraat 8

Verkocht

  • 1961
  • 3 slaapkamers
  • 137 m2
  • 127 m2
  • Geen brochure
  • 5 kamers

Noordwijk - Douzastraat 8

Midden in de oude dorpskern van Noordwijk-Binnen staat in een rustige zijstraat van de karakteristieke Voorstraat deze luxe afgewerkte woning aan de Douzastraat 8. Een lichte woning mede door een uitbouw met glazen schuifdeur en dakramen. De tuin grenst aan de prachtige tuin van het monumentale Lindenplein. Dit zorgt voor een vrij en groen uitzicht. Aan de voorzijde wordt de woning omringd door monumentale panden die kenmerkend zijn voor deze oude dorpskern. De woning heeft een centrale ligging dicht bij het strand, scholen en winkelcentra. Ook de toegangswegen naar de A44 en A4 zijn direct bereikbaar.

Bouwjaar: 1961
Woonoppervlakte: 127 m2
Inhoud: 428 m3
Perceeloppervlakte: 137 m2

Het huis is zeer gunstig ingedeeld. U komt de lichte hal binnen en aan uw rechterzijde bevindt zich de trap, een gangkast en het toilet. De lichte, ruime woonkamer van ca 60 m2 is gecentraliseerd rondom de open haard (hout gestookt). Aan de rechterzijde is de keuken van ruim 5 meter lang met diverse moderne inbouwapparatuur. Licht komt binnen door de glazen schuifpui en dakramen die de gehele breedte van de woning beslaan. In de royale leef keuken is voldoende ruimte voor een achtpersoons eettafel welke in de lengte of breedte geplaatst kan worden.
De trap leidt naar de 1ste etage met twee ruime slaapkamers, gerenoveerde badkamer, gangkast en een wasruimte. Op de 2e etage is een ruime zolderkamer met uitzicht tot aan de duinen. Tevens bestaat de mogelijkheid tot het plaatsen van een tweede dakkapel, waardoor een vierde slaapkamer gecreëerd kan worden. Op de overloop bevindt zich een open ruimte voor wasmachine, droger en CV voorzien van een Veluxraam. De gehele 2e etage heeft aan weerszijden veel bergruimte.
In de tuin staat een schuur van ruim 7m2, deze is achterom bereikbaar.

Bijzonderheden

Het pand is in de afgelopen jaren verschillende keren verbouwd: uitbouw, nieuwe keuken, houten vloer, nieuwe voordeurpartij en een gerenoveerde badkamer. De gehele woning is strak gestuukt, voorzien van paneeldeuren en glasvezel. Op 3 min. loopafstand van de winkelstraat en de weekmarkt in Noordwijk-Binnen.

Aanvaarding in overleg.