Witte de Withstraat 5 - Noordwijk

Witte de Withstraat 5

Verkocht

  • 1951
  • 6 slaapkamers
  • 313 m2
  • E
  • 168 m2
  • Geen brochure
  • 7 kamers

Noordwijk - Witte de Withstraat 5

Nu in de verkoop, voor de eerste keer sinds de woning gebouwd is. Deze woning is gelegen in de wijk “Het Oude Zeedorp” en is uniek in zijn soort. Woningen zoals deze komen zelden op de markt. Voorzien van zes slaapkamers, keuken en woonkamer, een dubbele garage, parkeren op eigen terrein, zonnige voor- en achtertuin en een volledig zomerhuis. Ideaal om vrienden of familie een weekend over te laten komen, verhuur, dubbele bewoning of praktijk aan huis. Kortom een woning met mogelijkheden op loopafstand van boulevard, restaurants, strand en zee.

Bouwjaar: 1951
Perceeloppervlakte: 313 m2
Woonoppervlakte: ca. 168 m2.
Externe bergruimte: ca. 38 m2.
Inhoud: ca. 419 m3.

Indeling woonhuis:
Hal met meterkast, toilet en diepe trapkast, woonkamer met houtkachel, massieve parketvloer, eetgedeelte met halfopen keuken met deur naar de zonnige achtertuin.
Op de eerste verdieping vindt u drie van de zes slaapkamers, waarvan één met eigen balkon. Verder vindt u hier de badkamer en apart toilet. Op de tweede verdieping zijn ook drie slaapkamers van een zeer goed formaat, een bergruimte en vliering.

Indeling zomerhuis
Het zomerhuis, met nummer 5A, is vanaf de straat via een eigen entree te bereiken. Vroeger gebruikt als kantoor tegenwoordig omgebouwd tot woonruimte. Voorzien van eigen centrale verwarming-, gas- en elektra installatie. Hierdoor is het verbruik van de individuele woningen goed te monitoren. Waterverbruik gaat wel via de hoofdmeter. Het zomerhuis heeft op de begane grond een open opzet. Beneden vindt u een ruime hal met badkamer, woonkamer met keuken en installatie-/ wasmachineruimte. Boven bevindt zich een ruime slaapkamer met uitgebreide kastenwand en wastafel.

Indeling dubbele garage
De dubbele garage is voorzien van twee automatisch (draadloos)bediende Crawford roldeuren en een werkbank. Heeft een smeerput/opslagruimte en een ruime bergzolder. Toegangsluik naar de bergzolder is deelbaar en daardoor eenvoudig te vergroten. Dakconstructie is verzwaard, zodat er ook zware lasten op de bergzolder gehesen kunnen worden.
Beide inritten kunnen tevens ook gebruikt worden als twee afsluitbare privé-parkeerplaatsen.

Het woonhuis heeft energielabel E en het zomerhuis energielabel D.

Aanvaarding in overleg.

Deze aanbieding is vrijblijvend en kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.