Writsaert 114 - Noordwijk

Writsaert 114

Verkocht

  • 1978
  • 1 slaapkamer
  • 50 m2
  • Geen brochure
  • 2 kamers

Noordwijk - Writsaert 114

In het bekende Heemborgh-complex op de vierde (bovenste) woonlaag gelegen, TWEEKAMERAPPARTEMENT met balkon en fantastisch zeezicht. Het appartement beschikt over een berging en een eigen parkeerplaats in het souterrain. De parkeerplaats ligt zeer gunstig en u kunt heel gemakkelijk in- en uitrijden. Het complex beschikt over een liftinstallatie en een huismeester.
Tevens kan er gebruik worden gemaakt van het verwarmde binnenzwembad en sauna. Het appartement ligt aan de Koningin Wilhelmina Boulevard op loopafstand van winkels, restaurants, strandpaviljoens en zee.

Bouwjaar: 1978.
Woonoppervlakte: 50 m2.
Inhoud: 158 m3.

Indeling: afgesloten entree tot het complex met liftinstallatie, trappenhuis, bellentableau en brievenbussen. Op de vierde woonlaag toegang tot het appartement met: Hal, toilet met fonteintje, slaapkamer met aansluitend de badkamer voorzien van ligbad en wastafel. lichte woonkamer met halfopen keuken met inbouwapparatuur en toegang tot het ruime balkon met prachtig zeezicht.

Het appartement is geheel voorzien van dubbel glas. De servicekosten bedragen ca. € 314 per maand incl. o.a. voorschot verwarming.

Oplevering van het appartement is geheel gemeubileerd, gestoffeerd en inclusief de gehele inventaris.

Aanvaarding in overleg.

Deze aanbieding is vrijblijvend en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.