Ruigenhoekerweg 5-105 - Noordwijkerhout

Ruigenhoekerweg 5-105

Verkocht

  • 2008
  • 2 slaapkamers
  • 67 m2
  • Geen brochure
  • 3 kamers

Noordwijkerhout - Ruigenhoekerweg 5-105

In het mooie park Dunimar gelegen VIERPERSOONS RECREATIEBUNGALOW met inpandige berging en zonnige tuin. Dit Roompotpark is opgezet in Mediterrane stijl. Noordwijkerhout en Noordwijk bevinden zich op fietsafstand. In het voorjaar kunt u genieten van de bloeiende bollenvelden en de Keukenhof die vlakbij het park ligt. Bent u geinteresseerd in een stedenbezoek? Ga dan shoppen in de historische stad Haarlem of bezoek de monumentale stad Leiden. Ook Amsterdam ligt op korte afstand. De natuurliefhebber kan een wandel- of fietstocht maken door het uitgestrekte duin- en bosgebied.

Duinresort Dunimar biedt voor elk wat wils en vormt de unieke locatie in het centrum van de Randstad die uw investering vandaag en in de toekomst meer dan waard is.

Deze door Roompot verhuurde bungalow voldoet aan alle wensen van de huidige consument en de styling van het interieur versterkt het kustgevoel.

Bouwjaar: 2008.
Woonoppervlakte: 67 m2.
Inhoud: 254 m3.

Indeling: Entree, hal, badkamer met toilet, wastafel en douche, slaapkamer, woonkamer met open keuken met inbouwapparatuur en toegang naar het zonnige terras:
Eerste verdieping: Twee slaapkamers, kast en toilet.

Bijzonderheden:
-Permanente bewoning niet toegestaan;
-Goede verhuurmogelijkheden via Roompot.
-Compleet gestoffeerd en gemeubileerd;
-Nabij strand, zee, duinen en badplaatsen.

Vriendelijk verzoeken wij u eerst de locatie te bekijken voordat u een afspraak maakt voor bezichtiging. Bezichtigingen zijn alleen mogelijk op de wisseldagen en dat is maandag of vrijdag.

Aanvaarding in overleg.

Deze aanbieding is vrijblijvend en kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Bijzonderheden

  • Gestoffeerd
  • Gemeubileerd